Новітні репродуктивні технології вже в Тернополі! Медичний центр «Оксфорд Медікал»

Медичний центр «Оксфорд Медікал» в Тернополі розвивається, збільшує потужності та розширює можливості. Нещодавно центр розпочав співпрацювати із приватною клінікою «Іlaya», що спеціалізується на лікуванні чоловічого та жіночого безпліддя за допомогою сучасних репродуктивних технологій. Завдяки цьому, – каже директор «Оксфорд Медікал Тернопіль» Тетяна Бровчук, – для пацієнтів відкрилися нові можливості. Вітепер у центрі доступні такі послуги, як:

• сучасний діагностичний центр;
• власний кріобанк і ембріолабораторія;
• діагностика репродуктивного здоров’я;
• лікування всіх форм безпліддя;
• екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ).

“Застосовуючи досвід медичного центру «Ilaya» у тандемі зі своїм та маючи високотехнологічне оснащення, клініка “Оксфорд Медікал” проводить діагностику та лікування жіночого і чоловічого безпліддя. Провідні лікарі-репродуктологи та ембріологи країни готові допомогти кожній жінці, яка мріє про довгоочікувану вагітність. Завдяки існуючим інноваційним допоміжним репродуктивним технологіям народження здорової дитини – не мрія, а реальність”, – зазначає Тетяна Бровчук.

У спорядженні спеціалістів центру повний спектр новітніх методик лікування безпліддя. Фахівці «Оксфорд Медікал» розробили цілу низку програм ЕКЗ, щоб допомогти практично кожному, хто стикнувся з цією проблемою. Всі процедури проводять за державними і міжнародними протоколами з використанням оригінальних препаратів, ефективність яких доведена роками.

Окрім ЕКЗ, у центрі можливе використання й інших репродуктивних технологій, зокрема:

Медичний центр “Оксфорд Медікал” радо запрошує в гості усіх, хто мріє про щасливе батьківство. Варто відзначити, що вже 22 лютого у Вас є чудова нагода отримати БЕЗКОШТОВНУ консультацію у найкращих репродуктологів країни. Висококваліфіковані спеціалісти дадуть відповідь на всі Ваші запитання, пов’язані з діагностикою причин безпліддя, та підберуть для Вас найоптимальнішу програму ЕКЗ.

Прийом вестимуть:

Консультація репродуктолога у МЦ «Оксфорд Медікал Тернопіль» проводиться абсолютно БЕЗКОШТОВНО. На прийом обов’язково приходити парою.

Щоб записатися на консультацію до лікаря або отримати більше інформації, телефонуйте за номером телефону: (068) 752 52 52!

Exit mobile version