У Тернополі відкрили виставку світлин “Антиейджизм” (Відео)

Фото: студія "Файне місто"

У Тернополі діє виставка світлин “Антиейджизм”. Фотопроект є першим кроком до формування нового соціального тренду, спрямованого показати, що тіло жінки є прекрасним у будь-якому віці. Організатори заходу спробували показати красу, свободу, сміливість і сексуальність жінки поза часовими рамками та стереотипами, навчити їх приймати та любити себе незалежно від кількості років.

В Україні учасницями проекту “Антийджизм” стали акторки, дизайнерки, артистки та інші відомі особистості.В обласному центрі ж до цього заходу долучились 9 тернополянок, вік яких старше 50 років. Перед фотосесією, жінки пройшли навчання у модельній школі та поспілкувалися з психологом.

“Ми працювали з психологами, дизайнерами, з фотографами, які навчали, як правильно позувати у кадрі. Сама фотосесія пройшла дуже легко. Я не відчувала жодного дискомфорту та була спокійною. Я дуже задоволена результатом. Задоволена не тільки собою, а й всіма учасниками проекту”, – розповідає учасниця проекту тернополянка Любов Салова.

Зазначимо, що з англійської термін “ейджизм” перекладається як дискримінація людини на підставі її віку, поширена як у формальних, так і в неформальних сферах життя суспільства. Проявляється в готовності адекватно сприймати і співпрацювати лише з людьми, які відповідають заздалегідь установленим віковим критеріям.

Виставка діє в Українському домі “Перемога” за адресою: м. Тернопіль, бульвар Т.Шевченка,27. Більш детально – у відеоматеріалі “Файного міста”.

Читайте також: “Любов до бджіл у мене в крові”: тернопільська поліцейська опанувала незвичну для жінки справу (Відео)

Exit mobile version