Підозрюваний в обстрілі дітей у Тернополі залишиться під вартою – рішення суду (Відео)

Фото: студія "Файне місто"

У Тернопільському апеляційному суді розглянули апеляційну скаргу на міру запобіжного заходу Валерію Устинову, якого підозрюють в обстрілі дітей поблизу ЗОШ №26 та ЗОШ №27. Захисник просив відпустити затриманого під домашній арешт. Заслухавши матеріали справи, суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги та залишив підозрюваного під вартою.

Нагадаємо, 4 лютого у Тернопільському міськрайонному суді відбулося засідання у справі обстрілу двох дітей на майданчику поблизу ЗОШ №27 та ЗОШ №26. Йшлося про обрання підозрюваному у злочині міри запобіжного заходу. Заслухавши сторони, суд прийняв рішення підозрюваного в обстрілі 11-річного та 8-річного хлопчиків Валерія Устинова залишити під вартою без визначення розміру застави. Ухвала набула чинності з моменту оприлюднення та діятиме до 23:59 години 3 квітня 2021 року.

Зазначимо, що на сьогодні чоловік визнає вину. Стверджує, що не мав задуму причинити нікому шкоди, а постріл відбувся з необережності. Валерій Анатолійович Устинов готовий компенсувати витрати на лікування дітей та завдану моральну та матеріальну шкоду. Проте, як чоловік повідомив сьогодні у суді, йому не вдалося зв’язатися з батьками потерпілих дітей.

Більш детально – у матеріалі: Кається та просить вибачення: що відомо про підозрюваного в обстрілі школярів у Тернополі (Відео)

Читайте також: Обстріл дітей у Тернополі: брифінг начальника ГУНП в області та керівника обласної прокуратури (Наживо)

Exit mobile version