Кається та просить вибачення: що відомо про підозрюваного в обстрілі школярів у Тернополі (Відео)

“Вибачаюсь у всіх, прошу вибачення, щиро каюсь. Злого умислу не мав”, – заявив під час судового засідання підозрюваний в обстрілі школярів у Тернополі Валерій Устинов. Чоловік стверджує, що не мав задуму причинити нікому шкоди, а постріл відбувся з необережності. На зараз підозрюваний визнає свою вину, хоча спочатку стверджував, що стріляв не він. Валерій Анатолійович Устинов готовий компенсувати витрати на лікування дітей та завдану моральну та матеріальну шкоду.

“Я вибачаюся перед батьками, дітьми та суспільством за те, що скоїв. Це сталося з необережності, злих намірів не мав. Щиро каюсь. Буду компенсувати всі збитки. Більше такого не повториться. Щиро каюся”, – зазначив Валерій Устинов.

Що відомо про підозрюваного в обстрілі 11-річного та 8-річного хлопчиків

Здійснивши численні дослідження та експертизи, провівши слідчі дії поліціанти Тернопільщини встановили особу підозрюваного у злочині. Ним виявився уродженець м. Сарни Рівненської області. На сьогодні 42-річний Валерій Устинов проживає у Тернополі. Відомо також, що у чоловіка є малолітній син, 2008 року народження. З дружиною розлучені. Працює неофіційно на ринку. Серед друзів, знайомих та роботодавців користувався повагою та авторитетом.

Нагадаємо, виклик про поранення дитини надійшов на лінію “103” 21 січня близько 11:15 години. На місце події виїжджала швидка, хлопця госпіталізували до лікарні. Попередньо, причиною травмування шестикласника вважався вибух петарди. Проте, як повідомили згодом у поліції, травми Максим Капустяник отримав внаслідок вогнепального поранення. У момент нещастя діти каталися на санках біля ЗОШ №27, учнем якої є постраждалий. Встановлено, що Максим Капустяник не єдина жерства стрілка. Поранення також отримав 8-річний хлопчик.

Читайте також: “Винний має понести покарання!”: мама Максима Капустяника з Тернополя розповіла про стан сина

Exit mobile version