До реанімації однієї з лікарень Тернополя потрапив Ярослав Стасюк: стан чоловіка вкрай важкий

Фото: Зоряна Демчук

Допомоги небайдужих потребує житель Тернопільщини Ярослав Стасюк. Молодого чоловіка госпіталізували до медичного закладу Тернополя у важкому стані. Діагноз -гострий менінгоенцефаліт ускладнений ішемічними інсультами. Зараз Ярослав – у реанімації. На його лікування потрібні кошти, – про це повідомили його однокласники, зокрема, Зоряна Демчук.

“Просимо допомоги і максимального репосту. В мене був дуже дружній клас, а зараз ми проходимо ще один іспит на дружбу. Тому ми взяли на себе організацію по збору коштів для свого близького друга і однокласника Стасюка Ярослава. Ви також всі його добре знаєте. Він обслуговував вас у «Київстарі».

Зараз Славік знаходиться у реанімаційному відділенні Тернопільської обласної клінічної-психоневрологічної лікарні з діагнозом гострий менінгоенцефаліт ускладнений ішемічними інсультами. В ніч з 12 на 13 лютого його стан різко погіршився – виникли судоми та параліч. Стався повторний інсульт. Відтоді він нерухомий, не говорить, ні на що не реагує.

Сім`ї потрібна фінансова допомога. Щодня витрачається величезна сума на лікування. Ми просимо усіх небайдужих допомогти будь-якою сумою. Будемо вдячні за розповсюдження цього допису”, – розповідає Зоряна Демчук.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 5168757380662934 – Стасюк Олександра Ярославівна (мама Славіка)

Читайте також: Максимко Антонишин з Тернополя бореться за життя: що руйнує організм дитини, та як допомогти малюку

Exit mobile version