На Тернопільщині швидка та автобус з пасажирами застрягли у сніговому заметі (Фото)

Рятувальники Тернопільщини продовжують надавати допомогу жителям краю. Так, сьогодні о 07 год. 25 хв. на пункт зв’язку 6 ДПРЧ поступило повідомлення від водія машини сімейної медицини. Чоловік розповів, що під час слідування до місця виклику в с. Залісся його службовий автомобіль застряг у снігу. На місце виклику направлено відділення на автомобілі АЦ-40(131)137А.

Лікаря сімейної медицини на даному автомобілі доставили до місця виклику. Після надання допомоги хворому, проведено буксирування машини сільської сімейної медицини Opel COMBO та трьох автомобілів НИВА, Nissan Qashqai і Volkswagen T5 (Transporter) на шляху слідування.

Також допомога рятувальників знадобилася у селі Хмелівка, де о 10:30 годині внаслідок ускладненої дорожніх обставин з”їхав з дороги рейсовий автобус «Ворохта – Тернопіль», марки Ikarus. В салоні автобуса знаходилися 50 пасажирів. Транспортний засіб витягли із замету і він продовжив рух за маршрутом.

О 10:57 годині 13 лютого для буксирування автомобіля здійснив черговий виїзд рятувальний автомобіля Ford Ranger (CАРМ-Л). У сніговій пастці опинилася швидка медична допомога. Карета швидкої прямувала у Залозецьку лікарню по хворого. Спецтранспорт звільнили.

Читайте також: Хуртовини та мороз до -18: синоптики розповіли, якою буде погода на Тернопільщині на вихідні

Exit mobile version