Хуртовини та мороз до -18: синоптики розповіли, якою буде погода на Тернопільщині на вихідні

Фото: з відкритих джерел

На Тернопільщину прийшла справжня зима – з кучугурами снігу, ожеледицею та тріскучими морозами. Вже у найближчі дні у Тернополі синоптики прогнозують зниження температури повітря та сильні снігопади. На дорогах посилення ожеледиці. Вдень місцями пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовину. Відтак, на території Тернопіьської громади оголсили «червоний» рівень оповіщення. Якою ж буде погода на Тернопільщині на вихідних та на початку нового тижня – повідомили в обласному центрі з гідрометеорології.

12 лютого: Хмарно. Сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний,  7 – 12 м/с, пориви 17 – 22 м/с, хуртовина. Температура впродовж доби    13 – 18º морозу.

13 лютого: Хмарно. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовина. Температура вночі   12 – 17º морозу, вдень 6 – 11º морозу.

14 – 15 лютогоХмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с.  Температура вночі 11 – 17° морозу, вдень 6 – 11° морозу.

Читайте також: Безоплатний буксир: у Тернополі Сергій Скверис задарма витягує чужі авто із заметів (Наживо)

Exit mobile version