Взяти під варту негайно: суд обрав запобіжний захід підозрюваному в обстрілі дітей у Тернополі (Відео)

Сьогодні у Тернопільському міськрайонному суді відбулося засідання у справі обстрілу двох дітей на майданчику поблизу ЗОШ №27 та ЗОШ №26. Йшлося про обрання підозрюваному у злочині міри запобіжного заходу. Заслухавши сторони, суд прийняв рішення підозрюваного в обстрілі 11-річного та 8-річного хлопчиків Валерія Устинова залишити під вартою без визначення розміру застави. Ухвала набула чинності з моменту оприлюднення та діятиме до 23:59 години 3 квітня 2021 року, може бути оскаржена у Тернопільському апеляційному суді протягом 5 днів.

“Керуючись статтями 177, 178, 183, 193, 194, 196, 197, 372, 395 КПК України слідчий суддя постановив: клопотання старшої слідчої ГУНП у Тернопільській області, яке погоджено з прокурором прокуратури про застосування щодо Устинова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави задовольнити. Застосувати щодо Устинова Валерія Анатолійовича, 28 січня 1979 року народження, мешканця м.Тернопіль, вулиця Симоненка 18/89, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.121, ч.4 ст.296 ККУ запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави. Взяти підозрюваного під варту у залі суду негайно. Термін дії ухвали визначити по 23:59 годину 3 квітня 2021 року. Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення. Ухвала може бути оскаржене безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її проголошення.”

Зазначимо, що на сьогодні чоловік визнає вину. Стверджує, що не мав задуму причинити нікому шкоди, а постріл відбувся з необережності. Валерій Анатолійович Устинов готовий компенсувати витрати на лікування дітей та завдану моральну та матеріальну шкоду. Більш детально – у матеріалі: Кається та просить вибачення: що відомо про підозрюваного в обстрілі школярів у Тернополі (Відео)

Читайте також: Обстріл дітей у Тернополі: брифінг начальника ГУНП в області та керівника обласної прокуратури (Наживо)

Exit mobile version