Синоптики Тернопільщини попереджають краян про різку зміну погоди (Відео)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

В Україну увірветься циклон, який призведе до різкої зміни погоди. Про це повідомляють синоптики. За їхніми прогнозами, пориви південно-східного вітру сягатимуть 15-22 метрів за секунду. Потужний циклон Lars принесе з собою також опади.

Що стосується, зокрема, Тернопільщини, то сьогодні, 25 січня, погоду області визначатиме  проходженняатмосферних фронтів від циклону, що зміщується з території Румунії на Білорусь. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Область: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом дощ з переходом в мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний з переходом на західний 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

Місто: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом дощ з переходом в мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний з переходом на західний 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2 – 4º тепла.

26 січня: Хмарно. Невеликий, вночі місцями помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура впродовж доби від 4º морозу до 1º тепла.

27 січня: Хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 1 – 6º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

28 січня: Хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний,  9 – 14 м/с.  Температура вночі 5 – 10° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

29  січня: Хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с.  Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Читайте також: Школяр Максим Капустяник з Тернополя – не єдина жертва стрілка

Exit mobile version