Школяр Максим Капустяник з Тернополя – не єдина жертва стрілка

11-річний тернополянин Максим Капустяник не єдина жертва стрілка. Осколок в роті через постріл з гладкоствольної рушниці отримав також 8-річний хлопчик, який катався на санках біля ЗОШ №27 у Тернополі.

Попередньо було відомо лише про одну жертву стрільця. Це 11-річний Максим Капустяник. Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини лікарі вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Зараз хлопчик перебуває на лікуванні в столичній клініці “Охмадит”, куди його доправили вночі 22 січня.

Також у ході проведених оперативних дій правоохоронці обстежили прилеглу територію та виявили в квартирі одного з місцевих мешканців гладкоствольну зброю. Її вилучили та направили на експертизу до НДЕКЦ. Підозрюваний, який, за однією із версій поліції, міг здійснити постріл, у злочині не зізнається.

Більш детально – у попередніх матеріалах: У Києві прооперували 11-річного Максима Капустяника, якого підстрелили у Тернополі (Відео/Фото+18) 

Читайте також: У Тернополі розшукали чоловіка, якого підозрюють у розстрілі 11-річного Максима Капустяника (Відео)

Exit mobile version