У Києві прооперували 11-річного Максима Капустяника, якого підстрелили у Тернополі (Відео/Фото+18)

Фото: з архіву Максима Капустяника у Фейсбук

Понад 30 дробинок вийняли з тіла 11-річного Максима Капустяника лікарі Тернопільської обласної клінічної дитячої лікарні. Не мало сторонніх предметів довелось виймати з внутрішніх органів постраждалого й медикам столичної клініки “Охмадит”, куди сьогодні вночі доправили неповнолітнього. Як почуває себе зараз дитина – поки невідомо. Про стан здоров”я Максима “Файне місто” повідомить згодом.

Відомо, що виклик про поранення дитини надійшов на лінію “103” 21 січня близько 11:15 години. На місце події виїжджала швидка, хлопця госпіталізували до лікарні. Попередньо, причиною травмування неповнолітнього вважався вибух петарди. Проте, як повідомили згодом у поліції, травми Максим Капустяник отримав внаслідок вогнепального поранення.

На тілі дитини медики виявили щонайменше 42 вхідних отвори. Сторонні предмети, які засіли поверхнево у тілі дитини, витягли місцеві лікарі. Проте ушкодження виявилися більш серйозними, дробинки проникли у внутрішні органи, тому постраждалого перевезли до Києва.

Максим Капустяник – учень 6-го класу ЗОШ №27 м. Тернополя. Того дня він разом із сестрою каталися на санчатах неподалік школи.

Учні та вчителі навчального закладу вже оголосили про збір коштів на лікування школяра. Допомогти батькам постраждалого вирішили також й у дитячо-юнацький футбольному клубі «ЧЕМПІОН».

«Шановні батьки, друзі! Прошу Вашої підтримки, сьогодні в нашого вихованця Капустяника Максима 2009 року народження, під час прогулянки біля школи, невідомий вистрілив йому у спину, Максим знаходиться в лікарні, дуже просимо Вас допомогти фінансово на лікування, номер картки батька: Капустяник Ярослав 4149629315495515», – йдеться на сторінці ФК.

Якщо ви маєте бажання та можливість допомогти рідним постраждалого хлопчика, зробіть це. Також, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо даного інциденту чи стали свідком події – телефонуйте за номером у Тернополі (0352) 27-11-70 або на лінію 102.

Номер картки батька:

4149629315495515 та 5168752000709702 – Ярослав Капустяник.

Читайте також: Організм 1-річного Максимка з Тернополя руйнує рідкісне захворювання: єдиний порятунок – укол за 2,3 мільйони доларів (Відео)

Фото: Тернополяни

Exit mobile version