Міський голова Тернополя закликав поліцію якнайшвидше розслідувати справу розстрілу дітей

Міський голова Тернополя Сергій Надал відреагував на повідомлення про злочин, який трапився у Тернополі 21 січня. Очільник міста закликав правоохоронців якнайшвидше розслідувати справу та зазначив, що особисто триматиме на контролі цю ситуацію.

“У Тернополі стався жахливий злочин проти дітей. Винний має бути суворо покараний.

21 січня у Тернополі стався жахливий злочин: покалічили дітей. Зухвало, жорстоко посеред білого дня вистрелили в спину 11-річному хлопчику, який катався на санках. Ще одній дитині травмували обличчя.

Я закликаю правоохоронців якнайшвидше розслідувати цю ганебну справу і суворо покарати винного. Я особисто триматиму на контролі цю ситуацію.

Пораненим дітям надають медичну та психологічну допомогу. Одужуйте якнайшвидше! Вас підтримує все місто!

Нагадаємо, 21 січня близько 11:15 години неподалік ЗОШ №26 та ЗОШ №27 невідомий з вогнепальної зброї розстріляв дітей. Постраждали 11-річний Максим Капустяник та 8-річний хлопчик, про якого стало відомо згодом. Максим зараз перебуває на лікуванні у Києві, у нього численні поранення.

Більш детально: У Тернополі розшукали чоловіка, який може бути причетний до розстрілу 11-річного школяра (Відео) / У Києві прооперували 11-річного Максима Капустяника, якого підстрелили у Тернополі (Відео/Фото+18) 

Exit mobile version