У Тернополі щосуботи проводитимуть сільськогосподарські ярмарки

Ярмарки у Тернополі набирають все більшої популярності, адже це одна із давніх традицій, яка до сих пір приносить радість та святкову атмосферу як дітям, так і дорослим. За доброю традицією у Файному місті організовують тематичні ярмарки, які проводять напередодні Різдвяних та Великодніх свят у центральній частині міста. Також в обласному центрі запрацює сільськогосподарська ярмарка.

Враховуючи неодноразові звернення мешканців масиву «Дружба» та інших жителів Тернопільської громади, а також депутатські звернення щодо роботи ярмарків, виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення про відновлення роботи сільськогосподарських ярмарків, роботу яких було припинено в зв’язку із високим показником захворювання на COVID-19. Зокрема, відновлюється робота ярмарки, що відбувається на перетині вул. Миру – Дружби, – повідомили у Тернопільській міській раді.

Зазначимо, що ярмарки у місті перестали функціонувати у зв’язку із високим показником захворювання на COVID-19. Зараз же відновлюється робота ярмарки, що відбувається на перетині вул. Миру – Дружби. Працюватиме ярмарка щосуботи. Тут буде представлений асортимент сільськогосподарської продукції, товари підприємств харчової та переробної промисловості.

Читайте також: Використовуючи програмний РРО, будь-яких додаткових витрат підприємець не нестиме

Exit mobile version