Гравці та тренери БК «Тернопіль» захворіли на коронавірус – матчі перенесли

Фото: БК "Тернопіль"

Усі гравці та двоє тренерів баскетбольного клубу «Тернопіль» захворіли на коронавірус. За станом їх здоров’я дистанційно стежить лікар клубу.

Перші симптоми у баскетболістів з’явилися перед грою з «Київ-Баскет». Тоді прийняли рішення відправити до дому хлопців з температурою окремим автобусом. Проте, тести все-одно виявилися позитивними в усіх.

Тести на коронавірус всього складу тернополян виявилися позитивними. Захворіли також тренери Ігор Білоус та Євген Ворнік. Команда одразу ж пішла на карантин і наразі знаходиться під дистанційним доглядом клубного лікаря. Майже у всіх гравців є симптоми. Та хлопці повні рішучості якнайшвидше подолати цю заразу та знов порадувати вас своєю грою, – повідомляють у БК «Тернопіль».

Два наступних матчі чемпіонату Суперліги за участі баскетбольного клубу “Тернопіль” перенесли. Поєдиники “Тернопіль”–”Хімік” та “Тернопіль”–”Одеса” мали відбутися 19 та 22 листопада.

Читайте також: Гуляв містом та користувався банкоматами: тернополянин, в якого виявили коронавірус, порушував умови самоізоляції

Exit mobile version