“Тепло на зиму”: жителі Тернопільщини можуть зекономити на опаленні (Відео)

З 1 листопада в Україні подорожчав природний газ. Для кожного регіону ціна на паливо є різною. Так, для жителів Тернопільщини та обласного центру вартість блакитного палива зросла на 47%. У той же час, аби зекономити на опаленні, споживачам пропонують скористатися спеціальною акцією “Тепло на зиму”.

“З 1 листопада вартість газу для жителів Тернопільщини зросла на 47 відсотків і становить 7 гривень 92 копійки за 1метр кубічний, у вересні-жовтні була 5 гривень 36 копійок.

Споживачі можуть зекономити – зарезервувати для себе будь-який об’єм газу за акційною ціною – 7 гривень 38 копійок за метр кубічний. При купівлі газу за акційною ціною  споживачі повинні оплатити одразу повну вартість зарезервованого об’єму природного газу. Зробити це можна  у будь -якому банку або відділенні поштового зв’язку. Використати придбаний запас блакитного палива можна з 1листопада поточного року до 31 березня 2021 року, – каже заступник директора з постачання та обліку ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» Галина Голоюха.

Скористатися акцією “Тепло на зиму” можна до 6 листопада. Акція є доступною всім споживачам, у яких встановлений лічильник обліку природнього газу та відсутня заборгованість.

Зазначимо, З 1 липня 2020 року українці можуть самостійно обирати постачальника газу. Достатньо відіслати новому постачальнику заяву-приєднання.

Додатково: за повідомленням “Нафтогазу”, ціна на природний газ в листопаді в рамках тарифу «Місячний» складає 6,33 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для клієнтів, які у листопаді підключать тариф «Річний», ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу). Споживачі ж, які підключили тариф «Річний» в попередні періоди продовжуватимуть сплачувати за газ по ціні, яку зафіксували при переході на річний тариф.

Зазначений тариф дає змогу застрахуватися від подальших цінових коливань та зробити витрати на газ планомірними. Однакові щомісячні платежі в рамках тарифу «Річний» допоможуть знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період, коли споживання газу більше, а ціна на нього вища, ніж у міжсезоння. Крім того, до 31 жовтня включно ще можна встигнути підключити тариф «Річний» по ціні 5,24 грн/куб.м з ПДВ. Більш детально – у попередньому матеріалі.

Читайте також: У Тернополі власникам електромобілів видаватимуть спеціальні номерні знаки (Відео)

Exit mobile version