У трьох районах Тернопільщини через Covid-19 закрили школи та дитячі садочки

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині у 3-х районах встановили найвищий рівень епіднебезпеки поширення Covid-19 – Борщівському, Заліщицькому та Монастириському. На території цих регіонів припинили роботу шкіл та дитячих садочків, закладів громадського харчування, подекуди не здійснюються пасажирські перезення. Повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області.

Так, з 19 жовтня у Заліщицькому районі призупинили відвідування ЗОШ. В інших навчальних закладах учні переведені на дистанційну форму навчання. Не працюють дитячі садочки. Також закриті заклади громадського харчування та торгівлі непродовольчою групою товарів.

 Щодо Борщівського району, то на засіданні комісій ТЕБ та НС при РДА та міській раді, вирішили продовжити контроль за дотриманням громадянами, підприємствами, установами та організаціями (різних форм власності) протиепідемічних заходів. Посилити проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи серед населення щодо виконання протиепідемічних заходів, які передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Також припинено діяльність закладів освіти: з 15 жовтня ЗОШ – на канікулах, а з 19 жовтня зачинені ДНЗ. Не працюють заклади громадського харчування і не здійснюються пасажирські перевезення.

 У зв’язку з віднесенням Монастириського району до «червоної» зони, на території краю заборонили роботу всіх закладів освіти, громадського харчування та інших суб’єктів, визначених Постановою. З 19 жовтня не працює жоден заклад освіти. Спеціалісти районного управління Держпродспоживслужби щоденно проводять рейди, в тому числі, і з органами Національної поліції, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог. Працюючих закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі непродовольчими товарами та закладів побутового обслуговування населення наразі не виявлено. Монастириський міський ринок працює.

Читайте також: У Тернополі зросла кількість хворих на Covid-19 серед педагогів, хворіють й учні (Відео)

Exit mobile version