У пологовому будинку Тернополя увімкнули опалення: коли буде тепло у багатоповерхівках (Відео)

Фото: мережа Інтернет

6 жовтня у пологовому будинку Тернополя увімкнули опалення. Жителям ж багатоповерхівок на тепло доведеться ще трохи почекати. Як повідомив головний інженер КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Віталій Грубенюк, опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура впродовж трьох діб буде нижчою 8 градусів. На сьогодні погода не сприяє ввімкненню теплопостачання до житлових будинків.

“До нас звернувся директор тернопільської лікарні №2, з проханням подати тепло до пологового будинку. Сьогодні це буде зроблено. У цьому медичному закладі є індивідуальний тепловий пукнт, який дає змогу регулювати температуру відповідно до температури зовнішнього повітря. Таким чином, перегріватися приміщення пологового будинку не будуть”, – каже Віталій Грубенюк.

Як повідомив головний інженер, підготовка до опалювального сезону на завершальному етапі. Також він додав, що у місті й надалі продовжується реконструкція котелень, проте цей факт жодним чином не вплине на початок опалювального сезону.

“Все обладнання, яке має забезпечити пуск – готове, і ми можемо розпочати опалювальний період. Масштабна реконструкція триває зараз на 5 котельнях у Тернополі, а також на 4 – реконструкція окремого обладнання. Ці роботи триватимуть впродовж всього опалювального сезону”, – зазначає Віталій Грубенюк.

Деталі – у відеоматеріалі. Переглянути відео ви можете також на нашій сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Covid-19: яка сьогодні ситуація з наповненістю ліжкомісць у лікарнях Тернополя

Exit mobile version