Covid-19: яка сьогодні ситуація з наповненістю ліжкомісць у лікарнях Тернополя

Фото zik.ua

Від початку пандемії станом на 5 жовтня на Тернопільщині медики зареєстрували 14 тисяч 417 лабораторно підтверджених випадків захворювання на Covid-19. З них – 9 тисяч 201 людина одужали. Життя 180 пацієнтам, на жаль, врятувати не вдалося.

Як повідомляє ДУ “Тернопільський ОБЛЦ МОЗ України”, лише за минулу добу кількість хворих на коронавірус зросла на 125 осіб, зафіксовано три летальні випадки – 56 річний житель с. Ігровиця Тернопільського району, 60-річний тернополянин та 63-річна жителька м. Борщів. Щодо кількості пацієнтів, які підлягають госпіталізації, то вона щоразу різна. Більшість хворих все ж таки проходять лікування амбулаторно.

За повідомленням Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом, на сьогодні у лікарнях Тернополя перебувають 154 хворих на COVID-19. За минулий тиждень – це найвищий показник. В середньому кількість хворих у медичних закладах міста впродовж останніх семи днів коливалася в межах 130-146 осіб.

Отож, станом на 5 жовтня у Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги перебувають 70 хворих на коронавірус. Шестеро з них – на кисневій підтримці через маску, 10 – на кисневому концентраторі. 2 людей підключені до ШВЛ. 12 пацієнтів у лікарні – з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській міській дитячій лікарні – 23 хворих ( 14 дітей і 9 дорослих) з підтвердженим COVID-19. 2 людей у лікарні – з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській міській лікарні №3 перебуває 33 хворих на коронавірус. 4 пацієнтів перебувають на кисневій підтримці через маску, 13 пацієнтів – на кисневому концентраторі. 1 хворийспідключений до апарату ШВЛ. 6 людей у лікарні з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській міській лікарні №2– 28 хворих з підтвердженим COVID-19. 12 хворих перебувають на кисневій підтримці через маску, 2 – на кисневому концентраторі. 2 пацієнтів підключені до апарату ШВЛ. З підозрою на коронавірус у лікарні 8 людей.

Читайте також: На Тернопільщині запрацювала електронна система видачі результатів ПЛР-тестів (Відео)

Exit mobile version