Директорка тернопільської ЗОШ №28 спростувала інформацію про замурованих у підвалі котів (Наживо/Відео)

Тернопільська школа №28//Фото: мережа Інтернет

Сьогодні, 16 грудня, в Тернополі почала ширитися інформація про начебто “замурованих” котів у підвалі ЗОШ №28. Журналісти “Файного міста” вирушили до навчального закладу аби вияснити деталі цього скандалу та перевірити, чи правда у школі знущаються над чотирилапими.

Все розпочалося з того, що в соцмережі Фейсбук зоозахисники громадської організації Зелена Сила – Green Power повідомили про “живцем замурованих” котиків.

“”Педагоги” цієї школи нічого не знають про гуманність, емпатію та про “Закон про жорстоке поводження з тваринами”, або свідомо його порушили” 11 грудня частину безпритульних кішок, які довгий час мешкали на території навчального закладу та у його підвалах, адміністрація закладу на чолі із директоркою виставили на мороз, а частину живцем замуровано. Коли люди просили дати доступ до підвалу, щоб визволити тварин, директорка школи відмовилася”, – написали зоозахисники.

Наші журналісти запитали у директорки ЗОШ №28 Лілії Вавринів про деталі – як учні та працівники насправді поводилися з тваринами. Більше – у відеоматеріалі.

Трансляція НАЖИВО.

Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Exit mobile version