Струня – за грати: тернополяни вимагають “посадити” винуватця смертельної ДТП (Наживо)

Фото: студія "Файне місто"

Сьогодні, 21 вересня, у Тернопільському міськрайонному суді має відбутися слухання у справі Олега Струня, який 15 років тому збив насмерть двох дівчат. Тоді чоловік втік до Росії та уникнув покарання. Та опісля довгих років переховування повернувся до Тернополя та здався поліції.

Читайте також: Тернопільський міськрайонний суд: засідання у справі Олега Струня, обвинуваченого у ДТП (Наживо)

Рідні загиблих побоюються, що обвинувачений може і цього разу уникнути відповідальності за скоєне, посилаючись на термін давності. Аби цього не трапилося, підтримати сім’ї загиблих дівчат до суду прийшли їхні друзі, колеги, тернополяни. Вони вимагають для винуватця ДТП найсуворішого покарання.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Нагадаємо, нещастя увірвалося одразу у дві сім’ї з села Петрикова Тернопільського району 8 жовтня 2005 року. Ввечері легковий автомобіль збив насмерть 18-річну Світлану Козлюк і 16-річну Наталю Гнатієвич. Смерть застала двох подруг у центрі села, за кількасот метрів від домівок. Водій з місця ДТП втік.

Машина врізалася в дівчат на величезній швидкості. У темряві Світлану побачили не відразу. Місцеві жителі припускають, що її тіло пронеслося на капоті автомобіля ще метрів зо 30, а тоді впало. Смерть Наталі Гнатієвич була не менш жахливою. Дівчина вдарилася головою об лобове скло з такою силою, що пробила його. Уламки перерізали шию, і голова опинилася в салоні смертоносної машини, поруч із водієм-убивцею.

Тоді чоловік втік за кордон. 

Читайте також: “Переживали, що звільнять”: рідні загиблих у ДТП дівчат про апеляцію адвоката тернополянина Олега Струня (Відео) 

Exit mobile version