Скільки коштуватимуть тернополянам новорічні декорації та ялинка (Наживо)

Фото: студія Файне місто

Ще трохи і Новий рік. Саме час подумати про те, аби купити новорічні декорації та ялинку. Якою буде цьогорічна вартість цієї продукції – з’ясовували журналісти “Файного міста”. Трансляція НАЖИВО.

Відомо, що вартість новорічного дерева залежить не лише від висоти, а й від виробника та матеріалу, з якого воно виготовлене. З кожним роком асортимент розширюється, додаються нові й нові елементи декору. Проте, досить популярними й надалі залишаються звичайні зелені красуні, з наближеними до природного вигляду гілочками. До того ж, ціни на такі ялинки є найнижчими, – кажуть продавці.

Що ж стосується новорічних прикрас, то тут також все залежить від матеріалу, з якого вони виготовлені та кількості затраченого декору. Звичайно, найдорожчими є ті, що виготовлені власноруч.

Варто відзначити, що при виборі святкового дерева чи прикраси, важливим є не лише зовнішній вигляд, а й їх безпечність. Тож не бійтеся просити в продавця показати Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Саме цей документ дасть гарантію, що виріб виготовлений у відповідності із державними стандартами.

Читайте також: “Дають копійки, а потім ціни ростуть і субсидії не виходять”, – тернополяни про можливе збільшення мінімальної зарплати

Фото: студія “Файне місто”

Exit mobile version