Найкращі інстаграмні місця Тернополя: ТОП-10 локацій для крутих фото

інстаграмні місця Тернополя

Сучасний Тернопіль – стильне місто європейського зразка, яке може похвалитися чималою кількістю фотогенічних куточків. Шукаєте інстаграмні місця Тернополя, в яких обожнюють фотографуватися місцеві мешканці? Наша добірка допоможе вам визначитися з місцем для фотосесії!

1. Інстаграмні місця Тернополя: набережна в парку Шевченка

Цей красивий і затишний куточок виглядає ще краще в оформленні аераційних фонтанів, які є родзинкою міста.

2. Пляж «Циганка»

Улюблене місце тернопільської молоді, і недарма! Тут є все для чудового відпочинку: облаштований пляж, спортивний майданчик і багато гарних краєвидів для фото.

3. «Єлисейські поля»

Всі, хто приїздить у файне місто, просто зобов’язані зробити фото біля цього надпису:

4. Вулиця Валова

Без сумніву, одна з найбільш атмосферних вуличок Тернополя, де можна не тільки випити смачної кави, а й зробити гарне фото на пам’ять!

5. Театральний майдан

Ну це вже просто класика! Центральна площа міста, театр, зграї голубів, які злітають просто перед вами… Крута фотосесія тут забезпечена!

6. Дальній пляж

Ще одна симпатична локація для красивих фотографій, яку полюбляють користувачі Інстаграму.

7. Вулиця Чорновола

Цей провулок оновили порівняно недавно, але тернополяни відразу оцінили позитивні зміни. Вулиця стала візуально просторішою, на ній з’явилися зелені насадження і лавочки, що відразу привабило сюди любителів фотографуватися.

8. Площа Героїв Євромайдану

Якщо не знати, що це в Тернополі, можна уявити себе десь у великому мегаполісі! Саме таке враження справляють високі будівлі зі скляними фасадами.

9. Острів Закоханих

Одне з найбільш романтичних та найбільш інстаграмних місць Тернополя! Тут неодноразово призначалися перші побачення та робилися пропозиції руки і серця. Ну і фотосесії на острівці виходять чудові!

10. Теплохід на Тернопільському озері

Переважна більшість тих, хто катається Тернопільським ставом на катері, роблять фото для свого Інстаграму. Ну а ви б не зробили? Красиво ж!

Можете назвати свої інстаграмні місця Тернополя? Діліться в коментарях!

Вікторія Чорній

Цікаве по темі: “Це фантастичний простір”: тернополянка повідала про унікальний дворик у Бучачі (Фото)

Exit mobile version