Жителів Тернопільської громади запрошують позмагатися у різдвяному конкурсі

Фото: мережа Інтернет

З 1 грудня у Тернопільській громаді стартує традиційний щорічний конкурс на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво». Організатори кажуть, за допомогою засобів народного декоративно-прикладного мистецтва хочуть залучити організації, підприємства, церковні громади та загалом всіх жителів громади до вивчення та пізнання різдвяних традицій.

У Тернопільській міській раді розповіли, оцінюватимуть роботи учасників у цьому році в трьох номінаціях, а саме:

У конкурсі можуть брати участь:

Основними критеріями оцінювання у конкурсі, відповідно до положення, є: оригінальність та самобутність; розкриття теми; якість; творчий підхід; техніка виконання; акуратність; креативність; самостійність (фігурки, архітектурні споруди створені власними руками).

Заявки для участі у конкурсі подаються в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради до 30.12.2021р. за адресою: 46001, бульвар Шевченка,1 каб.31, тел. 52-67-32.

Роботи – колективні (родинні, гуртові) та індивідуальні, прийматимуть до 5 січня 2022 року в Українському Домі «Перемога» за адресою: 46001, бульвар Шевченка,27. Вік учасників – не обмежений.

Переможців визначать спеціально створена комісія. Вони отримають Подяки міського голови і грошову винагороду. Усі подані роботи представлять на виставці у січні 2022 року.

Читайте також:
У Тернополі переможці новорічного конкурсу отримають грошову винагороду

Exit mobile version