У Чорткові відбувся перший кінофестиваль (Фото)

Фото: Чортківська міська рада

Учора, 9 листопада, в Україні відзначали День працівників культури та майстрів народної творчості. З цієї нагоди у Чорткові відбувся перший кінофестиваль, за підсумками якого обрали найкращий ремейк на відому кінострічку, найкращу режисерську роботу та найкращого актора. Про це інформує Чортківська міська рада.

Участь взяли працівники центрів культурних послуг (Чортків, Біла, Росохач), публічної бібліотеки (якій допомагав туристично-інформаційний центр), музичної школи протягом останнього тижня пробували себе у нових ролях – режисерів, акторів, сценаристів, гримерів, костюмерів. В результаті вони створили короткометражні фільми (до 12 хвилин) – ремейки на відомі кінострічки.

На кінофестивалі представили такі стрічки:

“Було надзвичайно важко обрати кращих з кращих. Бо усі ви – без виключення – молодці! Ніколи не сумнівався у вашому професіоналізмі, але сьогодні ви перевершили самі себе. Такому відзначенню професійного свята точно позаздрить кожен. Бажаю вам лише розвивати свої навики, творити для себе і для людей! І з нетерпінням чекаю відкриття концертного сезону”, – у вітальному слові зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько.

Отож, за підсумками журі:

Також з нагоди професійного свята почесними грамотами міського голови нагородили народних умільців громади: Ларису Бойчун, Ірину Вербіцьку, Людмилу Гургач, Марію Свістіль, Володимира Шерстія, Віктора Боркуту, Олесю Токар, Андрія і Марту Стрижаків, Оксану Степанову, Ніну Мінду.

Читайте також: У Тернополі переможці новорічного конкурсу отримають грошову винагороду

Фото: Чортківська міська рада

Exit mobile version