Більше, ніж квіти: у Тернополі діє виставка художниці Олесі Гудими “Natura пристрасті” (Відео)

У Тернополі презентували унікальну виставку відомої української художниці Олесі Гудими “Natura пристрасті”. До експозиції увійшли 13 картин. Всі роботи виконані у стилі імпасто. Над їх створенням авторка працювала майже два місяці. Каже, кожна із картин – це “живі” емоції та почуття, які вдалося максимально зафіксувати та подарувати світу.

“Всі ці картини, а їх 13, намальовані технікою імпасто. Окрім цього, всі роботи виконані також в стилі a la prima – це коли людина знаходиться в певних емоціях та почуттях. Буквально за півгодини-годину вона може намалювати цілу картину. Ці роботи нвиконані за два місяці, але кожна з них намальована дуже швидко”, – розповідає художниця Олеся Гудима.

Виставка «Natura пристрасті» діятиме в обласному центрі впродовж місяця. Варто зазначити, що частину коштів, вручених від продажу картин, Олеся Гудима планує віддати на благодійність. Детальніше – у відеоматеріалі.

Читайте також: “А значить це потрібно – і справа моя, і душа моя в ній”, – тернопільська художинця про публікацію її картини у підручнику

Exit mobile version