На одному із підприємств Тернопільщини вибухнула граната

Фото: Національна поліція

Потужний вибух пролунав близько 5:00 години ранку на одному із приватних підприємств Лановецького району, що на Тернопільщині. Невідомі зірвали гранату. Про спрацювання сигналізації в чергову частину місцевого відділення поліції повідомив диспетчер Управління поліції охорони. 

“Територія огороджена та перебуває під охороною. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, сигналізація спрацювала в результаті двох вибухів. На момент ймовірного хуліганства на підприємстві працювала нічна зміна – близько тридцяти осіб. На щастя, люди не постраждали. Фахівці вибухотехнічного підрозділу, правоохоронці та криміналісти оглянули територію. Попередньо експерти виявили два епіцентри вибухів, характерних для гранат РГД-5 та ф-1”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

З місця події вилучили значну кількість металевих уламків, фрагменти запалів та інші деталі. Усе це працівники поліції передали на експертизу. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 296 частина 4 ККУ. Триває слідство. 

Читайте також: Тернопільська лікарня швидкої допомоги та Covid-19: чи відновить госпіталь прийом ургентних хворих (Відео)

Exit mobile version