На Тернопільщині чоловік порізав товариша і пішов далі святкувати (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

Житель Бережан ножем поранив свого товариша під час застілля. Він залишив потерпілого і пішов далі святкувати. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Слідчі встановили, що 13 квітня потерпілий разом зі знайомим та двома жінками розпивали спиртні напої. Близько 20:10 чоловіки вийшли на подвір’я і між ними виникла суперечка. Один із них дістав кухонний ніж та вдарив ним у живіт свого співрозмовника. Після цього вернувся до будинку та продовжив святкування.

Фото: поліція Тернопільщини

Потерпілий самостійно викликав поліцію та швидку. З пораненням живота та ушкодженнями внутрішніх органів жителя Бережан госпіталізувала бригада швидкої допомоги до реанімаційного відділення. Його прооперували.

Фото: поліція Тернопільщини

Правоохоронці затримали нападника. У ході перевірки з’ясувалося, що підозрюваний – місцевий житель. Він уже потрапляв у поле зору працівників поліції й наразі перебуває під слідством відповідно до статті 407 (Самовільне залишення військової частини або місця служби) Кримінального кодексу.

За напад на знайомого чоловікові оголосили підозру згідно з частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура. Триває слідство.

Читайте також: На Тернопільщині п’яний водій намагався дати поліції хабаря

Exit mobile version