На Тернопільщині п’яний водій намагався дати поліції хабаря

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщині правоохоронці затримали водія, що керував автівкою напідпитку. Аби уникнути відповідальності, чоловік намагався дати поліції хабаря, – пише “Файне місто” із посиланням на Відділ комунікації поліції Тернопільщини.

Співробітники Кременецького районного відділу поліції зафіксували факт керування транспортом напідпитку жителем району. За непритягнення його до адмінвідповідальності чоловік запропонував інспекторам 2 тисячі гривень.

Поліцейські попередили, що за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі передбачена кримінальна відповідальність. Проте чоловік продовжував наполягати на своєму. Факт корупційного діяння задокументувала слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події інспектори.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статтею 369 Кримінального кодексу (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Також на чоловіка поліцейські склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Оперативні новини міста та області – у телеграм-каналі “Файне місто| Новини Тернополя”

Читайте також: У Тернополі дитину збив велосипедист (Відео)

Exit mobile version