Тернопільські патрульні затримали водія з ознаками наркотичного сп’яніння (Відео)

Фото: ілюстративне

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Цих вихідних патрульні Тернопільщини виявили керманича, який порушив правила дорожнього руху та спробував втекти. Випадок трапився в Тернополі. Про це пише Файне місто з посиланням на Патрульну поліцію Тернопільської області.

Затримали порушника 7 жовтня близько 22:00. Під час патрулювання по вулиці Назарія Яремчука, патрульні помітили автомобіль Mercedes, водій якого порушив правила дорожнього руху. Інспектори спробували зупинити авто, проте водій ніяк не відреагував на вимогу поліцейських. Натомість він пришвидшив рух та спробував втекти.

Інспекторам вдалося зупинити автомобіль на вулиці Руській.

Охоронці порядку зʼясували, що чоловіка позбавлено права керувати транспортними засобами за рішенням суду. Окрім того, чоловік мав явні ознаки наркотичного сп’яніння, але останній категорично відмовився пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі, — йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Патрульні склали на чоловіка 4 протоколи, зокрема за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу.

Читайте також: У Тернополі працівники ТЦК побили мобілізованих: що відомо (Відео) 

Exit mobile version