У Тернополі легковик влетів у стовп (Фото)

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

На перехресті у Тернополі сталася ДТП – легковик влетів у стовп. Як виявилося, за кермом був нетверезий водій. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

За даними слідства, ДТП сталася учора, 2 жовтня, близько 21-ї години на перехресті вулиць Степана Будного — Миколи Карпенка.

Охоронці порядку оперативно прибули на місце події та з’ясували, що водій автомобіля Fiat не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на електроопору. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, – йдеться у повідомленні поліції.

Спілкуючись з керманичем, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 1,20 проміле алкоголю в крові кермувальника, що перевищує допустиму норму.

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

На водія поліцейські склали адмінматеріали: протокол за ст. 124 КУпАП, протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та відсторонили останнього від керування.

Читайте також: У Тернополі патрульні наздогнали нетверезого водія-втікача (Відео)

Exit mobile version