У Тернополі патрульні наздогнали нетверезого водія-втікача (Відео)

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Патрулюючи вулиці Тернополя, інспектори помітили автомобіль, водій якого порушив правила дорожнього руху. Вимогу зупинити рух він не виконав. Про це пише Файне місто з посиланням на Патрульну поліцію Тернопільської області.

Помітили порушника на проспекті Злуки. Там водій автомобіля Ford порушив правила дорожнього руху. Патрульні спробували зупинити автівку, та водій, не виконавши вимоги про зупинку транспортного засобу, продовжив рух.

Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушника на вулиці Генерала Мирона Тарнавського. Після зупинки транспортного засобу чоловік різко вибіг з автівки та спробував втекти. Поліцейські швидко наздогнали чоловіка та повернули на місце події. Під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти огляд на стан сп’яніння чоловік категорично відмовився. Окрім того, охоронці порядку встановили, що чоловік позбавлений права керувати транспортним засобом за рішенням суду.

Патрульні склали на кермувальника протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку транспортного засобу) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Читайте також: Водій автомобіля збив скутериста у Тернополі

Exit mobile version