У Тернополі чоловік викрав автомобіль у пенсіонера

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі молодик викрав автомобіль у 80-річного пенсіонера. Зловмисника зловили правоохоронці. Про це пише Файне місто з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

За даними управління, у дворі в центрі міста пенсіонер вовтузився біля власної автівки, намагаючись завести її. В цей час до нього підійшов невідомий чоловік і запропонував допомогу. Пенсіонер впустив його за кермо автомобіля. Щойно авто запрацювало, незнайомець рвонув на проїжджу частину і втік.

Розшукали зловмисника співробітники поліції. Той, покинувши заблоковане поліцейськими службовими автомобілями крадене авто, намагався втекти дворами будинків, однак був затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Викрадачем виявився 24-річнийтернополянин. Він в минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно. Зловмисникові вже вручили підозру у вчиненні даного кримінального порушення, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Знову горів завод пінопласту в Тернополі (Фото)

Exit mobile version