Знову горів завод пінопласту в Тернополі (Фото)

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

Вдруге сталася пожежа на заводі пінопласту в Тернополі. Полумʼя охопило близько 400 квадратних метрів площі території. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільщини.

За даними управління, пожежа сталася 20 вересня близько 4 години ранку. На місце події виїхали два відділення частини спеціальної пожежної техніки Головного управління, а також працівників Оперативного командного центру.

Після прибуття рятувальників на місце події було встановлено, що горять залишки пінопласту та сировини для його виготовлення на площі 400 квадратних метрів. Важливо відзначити, що ця подія сталася на тій же самій території, де мала місце пожежа 10 вересня 2023 року, – йдеться у повідомленні служби порятунку.

Розповсюдженню вогню на прилеглі споруди та території вдалося запобігти. Також поруч із місцем пожежі знаходилися 3 кисневі балони. Це може свідчити про проведення робіт, пов’язаних зі зварюванням або іншими вогневими процедурами.

Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

О 05:00 годині пожежу вдалося локалізувати на площі 250 квадратних метрів. О 05:06 її повністю ліквідували.

Станом на 9 годину ранку проводяться заходи з проливки місця пожежі. У процесі ліквідації залучили 3 одиниці техніки та 9 вогнеборців.

Читайте також: Без електрики будуть 9 вулиць у Тернополі

Exit mobile version