Двоє зловмисників у Тернополі вивезли в поле та пограбували чоловіка

Фото ілюстративне

Тернопільські поліцейські затримали двох зловмисників, які пограбували жителя Києва. Вони вивезли потерпілого за місто, погрожували йому та відібрали особисті речі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Киянин повідомив тернопільським поліцейським, що його пограбували двоє осіб. Зловмисники забрали у нього дорогий смартфон, 300 доларів США та тисячу гривень.

Працівники поліції з’ясували, що потерпілий приїхав у Тернопіль у гості до знайомого. Напередодні вони разом відпочивали в одному з розважальних закладів міста. Близько 2 години вони вийшли з бару. На вулиці зустріли двох нейзнайомців, з якими зав’язалася розмова. Вони запропонували підвезти постраждалого та його знайомого до готелю. Хлопці не відмовилися.

В автомобілі водій та його спільник почали погрожувати пасажирам та вимагати віддати їм цінні речі. Зловмисники різко змінили напрямок руху. Одному із хлопців вдалося вистрибнути з автівки та втекти. Іншого вони вивезли в поле, роздягнули та пограбували. Потерпілий на ранок дістався найближчого населеного пункту та звернувся по допомогу до працівників поліції.

У ході оперативно-розшукових заходів вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявилися двоє мешканців Кіровоградської та Запорізької областей. Їх затримали відповідно до ст. 208 КПК.

Слідчі повідомили нападникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років, — йдеться у повідомленні поліції.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Тернополі покарали жінку-військову, яка уникала служби в армії 

Exit mobile version