Вкрав 228 000 гривень: тернопільська поліція розшукує шахрая

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернопільській області подружжя постраждало від шахрая. Вони хотіли придбати авто з-за кордону, а натомість втратили 28 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції.

За даними правоохоронців, подружжя з Чортківського району на одному із сайтів знайшло оголошення про пригон та розмитнення автомобілів. Автор оголошення розповів, що уже тривалий час займається цим та скинув фото автівок, які може пригнати з-закордону.

Після того, як замовники визначилися з автомобілем, незнайомець попросив передоплату. Отримавши частину коштів — згодом видурив у них ще половину суми від вартості авто. Загалом потерпілі перерахували 228 000 гривень.

Аферист тривалий час “годував” обіцянками замовників, що вже невдовзі автівка буде у них, а згодом перестав виходити на зв’язок і видалив усю переписку.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 190 ККУ (шахрайство). Правоохоронці вживають оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника та його місця перебування.

Читайте також: Сестра підробила документи і продала братову квартиру в Тернополі 

Exit mobile version