Бідолашну жительку Тернопільщини ошукали шахраї під час пошуків чоловіка-військового

Фото з відкритих джерел

Близько 10 000 гривень вкрали шахраї у жительки Бережанщини. Жінка хотіла знайти свого чоловіка-військового, а пройдисвіти скористалися її відчаєм. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Востаннє жінка спілкувалася з чоловіком ще у червні. Про зникнення військового 35-річна жителька повідомила у поліцію. Тоді слідчі зареєстрували даний факт як статтю 115 ч. 1 з поміткою “безвісти зниклий” ККУ.

Наприкінці вересня до неї зателефонували невідомі і сказали, що знають, де знаходиться її чоловік. За інформацію вони захотіли гроші. Бідолашна погодилася і переказала на вказаний рахунок близько 10 000 гривень. Проте жодної інформації так і не отримала. За допомогою звернулася до поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства.

Правоохоронці також стверджують, що за час війни почастішали шахрайства, пов’язані із пошуком зниклих безвісти військових. Люди, шукаючи родичів, розповсюджують інформацію по соцмережах і саме цим користаються зловмисники. Будьте обережні!

Читайте також: У Львові судитимуть чоловіка за корегування ракетних ударів рф по області (Відео)

Exit mobile version