Майже 200 тисяч гривень втратила 55-річна жителька Тернопільщини

Фото: мережа Інтернет

55-річна жителька одного з сіл Чортківського району втратила майже двісті тисяч гривень повіривши шахраям, які обіцяли повернути кошти за начебто на неефективне лікування.

У поліції кажуть, що потерпіла тривалий час замовляє препарати через кур’єрську службу. Наприкінці грудня їй зателефонував чоловік, представилася співробітником установи, що займається розслідуванням випадків шахрайств у сфері торгівлі медпрепаратами. Аферист повідомив, що таблетки, які купувала чортківчанка, є неефективними, а він допоможе повернути витрачені кошти та ще й моральну компенсацію відсудити.  Жінка пристала на пропозицію незнайомця.

  

“Шахрайська схема, у яку втягнули потерпілу, – не нова.  Її суть полягає у тому, що у людей, обіцяючи повернення коштів начебто за неефективні ліки, згодом під різним приводами вимагають гроші. Так сталося і з чортківчанкою. Жінка, будучи переконаною, що її справою займається компетентна установа, перечислила на вказаний невідомою особою рахунок майже двісті тисяч гривень”, – повідомляють у відділі комунакації поліції Тернопільської області.

На даний час поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: Понад 10 тисяч гривень поцупили у жителя Тернопільщини

Exit mobile version