У селі неподалік Тернополя чоловік ледь не пристрелив дружину

Фото: мережа Інтернет

42-річний житель Тернопільщини коїв комашнє насилля і погрожував дружині зброєю. На місці події слідчо-оперативна група виявила незареєстровану рушницю, ймовірно підроблене посвідчення однієї із громадських правоохоронних організацій та жетон, схожий на поліцейський.

До правоохоронців звернулась жителька села Острів, що неподалік Тернополя, про те, що її чоловік конфліктував та погрожував їй зброєю. Як з’ясувалося, він був п’яним.

Правоохоронці встановили, що під час сварки правопорушник здійснив один постріл з рушниці в повітря. У зловмисника поліцейські вилучили дві мисливські зброї, при чому він мав дозвіл на володіння лише однією. 

“Окрім цього, у сімейного кривдника виявили документи з можливими ознаками підробки: посвідчення громадського правоохоронного формування, видане на його ім’я, та металевий жетон, схожий на поліцейський. Їх вилучили та направили на експертизу для перевірки”, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Звідки у чоловіка, який немає жодної причетності до правоохоронних структур, дані документи – наразі з’ясовують дізнавачі.

Відносно жителя  Тернопільського району поліцейські склали два  адмінпротоколи: за вчинення насильства в сім’ї (ст. 173-2 КУпАП) та за стрільбу з вогнепальної зброї (ст. 174 КУпАП). Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: Тернополянка орендувала неіснуючий котедж в Буковелі

Exit mobile version