Тернополянка орендувала неіснуючий котедж в Буковелі

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

Тернополянка постраждала від аферистів, які видали себе за власників помешкання. Так, зловмисники взяли передоплату, а потерпіла залишилась без грошей і житла.

“До співробітників Тернопільського відділу поліції із заявою про шахрайство звернулася мешканка обласного центру. Жінка повідомила, що знайшла в одній із соцмереж оголошення про оренду котеджу в Буковелі. Зв’язалася з людиною, котра назвалася власником житла. Останній почав переконувати, що має безліч кандидатів, котрі бажають орендувати котедж, тож, якщо жінка хоче забронювати будинок, потрібно перерахувати 6 000 гривень завдатку. Потерпіла перекинула гроші на його банківську картку. Після цього орендодавець намагався ще виманити кошти у тернополянки, розповідаючи, що зробить суттєву знижку на житло, якщо вона оплатить решту суми наперед. Коли жінка відмовилася надалі перераховувати гроші, автор оголошення зник і більше на зв’язок не виходив”, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські встановлюють обставини шахрайства.

Правоохоронці застерігають – ніколи не перераховуйте гроші на банківські картки і на мобільні номери до перегляду житла і знайомства з його орендодавцем. При бронюванні готелю на новорічні свята варто користуватися перевіреними сервісами. 

Читайте також: Майже двісті пакетиків з наркотиками знайшли у молодика з Тернопільщини

Exit mobile version