Була доброю, люблячою мамою: що відомо про жінку, яку звіряче вбив 19-річний душогуб з Тернополя (Відео)

Фото: ТСН

У квартирі 19-річного юнака загинула 22-річна жителька Тернопільщини. Молодик завдав Катерині Кравчук 20 ножових поранень. Тіло загиблої виявили поруч з багатоповерхівкою, з балкону 4-го поверху якої її скинув душогуб.

У селі, де проживала вбита, про неї відгукуються як про добру людину, хорошу, люблячу матір. Разом з чоловіком вони виховували маленьку донечку. Жителі Великої Березовиці кажуть, знають, доля у жінки була не простою ще змалку.

Маленькою дівчинкою постраждала у пожежі. Перенесла кілька операцій з пересадки шкіри, проте наслідки нещастя все ж залишилися помітними. Та дівчина не зламалася. Закінчила школу, отримала освіту. Створила сім’ю. У родині народилася дитина, якій сьогодні уже 3 рочки.

Як і чому Катя опинилася того злощасного вечора у квартирі малознайомого їй хлопця, й гадки не мають.

Відомо, що смерті жінки передувало знайомство з 19-річним тернополянином. Останній запросив її до себе, між ними виник конфлікт. Молодик схопився за ножа. Після жорстокої розправи, виніс тіло на балкон. Згодом скинув з поверху вниз, де вбиту помітив чоловік, котрий вигулював собаку.

На місце події виїжджала бригада швидкої допомоги. Та все, що залишалося зробити медикам, на жаль, то це констатувати смерть потерпілої. Адже, як з’ясувалося, серце бідолашної зупинилося багато годин назад.

Правоохоронці затримали ймовірного вбивцю. Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури 19-річному тернополянину повідомили про підозру в умисному вбивстві 22-річної жительки Тернопільського району.

Читайте також: “Не розумію, за що сиджу. Доказів немає”, – заявив у суді вбивця тернополянки Андрій Горбатюк (Відео)

Exit mobile version