Порізав і викинув з балкону: у Тернополі затримали ймовірного вбивцю молодої жінки (Відео/Фото)

Фото: ГУНП у Тернопільській області

Тернопільські поліцейські знайшли ймовірного вбивцю 22-річної жінки. Ним виявився 19-річний чоловік.

Нагадаємо, у понеділок, 6 грудня, біля одного з багатоповерхових будинків на вулиці Лозовецька у Тернополі виявили тіло невідомої жінки. За словами очевидця, він побачив її, вигулюючи собаку. Чоловік одразу викликав швидку, але медики констатували смерть і повідомили про це на лінію “102”. 

“При попередньому огляді судово-медичний експерт виявив на тілі дівчини більше двадцяти ножових поранень. Окрім того, невідомий після вбивства, викинув її з четвертого поверху. Загибла – жителька Тернопільського району, 1999 року народження.”

На місці події працювали слідчі, працівники карного розшуку, криміналісти та кінологи. Поліцейські за кілька годин встановили особу підозрюваного та його місцеперебування.

“Це – житель Лановецького району, 2002 року народження. Він орендував у Тернополі квартиру.”

За словами підозрюваного, він познайомився із жінкою за кілька годин до вбивства. Між ними виник конфлікт, в результаті якого чоловік почав завдавати новій знайомій удари ножем. Після вбивства тіло жертви він виніс на балкон, де вона пролежала до ночі ще 12 годин, а вранці, 6 грудня, викинув її на вулицю. 

“Одяг своєї жертви та особисті речі виніс на смітник біля будинку. У квартирі прибрав та втік. Оперативники знайшли підозрюваного в одному з районів Тернопільської області”, – повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області.

Чоловіка затримали та оголосили підозру в умисному вбивстві.

На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: Банда злодіїв обікрала квартиру тернополянина (Фото)

Фото: ГУНП у Тернопільській області

Exit mobile version