Банда злодіїв обікрала квартиру тернополянина (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Тернополянин став жертвою квартирних крадіїв. Зловмисники винесли з помешкання гроші та коштовності. Правоохоронці встигли зловити одного з причетних.

Як інформують у поліції, у п’ятницю, 3 грудня, потерпілий повертався з роботи додому і побачив невідомих, які виходили з його квартири. Спочатку він не зрозумів хто це, але зайшовши до помешкання, побачив розкидані речі. Тернополянин одразу викликав поліцію й спробував самостійно наздогнати невідомих, але не зміг.  

Після приїзду правоохоронці за гарячими слідами зловили 38-річного підозрюваного.

“Одного з підозрюваних затримали поліцейські, коли той сів у таксі. Це – житель Харківської області, 1983 року народження. Особи інших спільників та їхнє місцеперебування встановлюють слідчі Тернопільського райуправління поліції.”

Поліцейські додають, що зловмисники дісталися до квартири за допомогою подібного ключа.

“За попередніми даними, невідомі проникли до житла, підібравши ключі. З оселі винесли кілька тисяч гривень та ювелірні вироби. За даним фактом відкрите кримінальне провадження згідно із ч.3 ст.185 (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому)”, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За скоєне зловмисники сидітимуть за ґратами від трьох до шести років.

На даний момент триває слідство.

Читайте також: “Провидиця” вкрала понад 170 тисяч гривень у жительки Тернопільщини: розшук (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Exit mobile version