“Провидиця” вкрала понад 170 тисяч гривень у жительки Тернопільщини: розшук (Фото)

Фото: мережа Інтернет

У жительки села Підгайчики Зборівської громади гостя вкрала понад 170 тисяч гривень. Шахрайка залякала дівчину смертю її батьків. Подія трапилася 3 грудня.

Як повідомляють у Нацполіції Тернопільської області, 21-річна дівчина сама привела до хати незнайому жінку, яку зустріла в Тернополі. Шахрайка залякала жертву тим, що її рідним загрожує смерть. Щоб цього не сталося, потерпілій треба очистити від прокляття усі цінні речі, які зберігаються у хаті.

Злякавшись «пророцтв», дівчина винайняла таксі і поїхала з Тернополя до рідного села, взявши з собою «рятівницю». Каже, мало що пам’ятає з періоду спілкування з незнайомкою, та й якої вона зовнішності – не пригадує. Дівчина оговталася вже над вечір, але гроші зникли зі сховку ще до обіду. 

“У ході оперативних заходів поліцейські отримали зображення з камери спостереження, проте обличчя зловмисниці на ньому не видно. Тому правоохоронці звертаються до усіх, хто міг бути свідком тієї події, надати інформацію, яка допомогла б встановити особу лиходійки. Контактний телефон 067 340 1704 або на лінію 102“, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості за даним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають слідчі дії.

Читайте також: П’яний охоронець на службовому авто роз’їжджав Тернополем

Фото: Нацполіція Тернопільської області
Exit mobile version