У Тернополі лиходій обкрадав школярів

Фото: мережа Інтернет

В одній зі шкіл Тернополя лиходій зайшов непоміченим до навчального закладу та виніс із незачиненого класу особисті речі дітей. Про це повідомляє Нацполіція Тернопільської області.

Упродовж одного дня до співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшли три схожих повідомлення про крадіжки майна у дітей. Як виявилося, потерпілі навчаються в одному класі. У них з навчального кабінету викрали речі: куртки, навушники та гаманець.

Вийти на слід зловмисника правоохоронцям допомогла камера відеоспостереження, встановлена у школі. Причетним до протиправного виявився неодноразово раніше судимий за майнові злочини 26-річний житель Тернополя.

За усіма фактами розпочали кримінальне провадження. Дії тернополянина поліцейські кваліфікують за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту  на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Оперативники продовжують перевіряти причетність фігуранта до вчинення інших кримінальних правопорушень на території обласного центру. 

Читайте також: Факультатив “Християнська етика” знову читатимуть у школах Тернополя

Exit mobile version