Пограбування автомобіля біля кладовища: 23-річний хлопець вкрав мобільний телефон і 20 тисяч гривень

Фото: мережа Інтернет

У 45-річного жителя Збаража вкрали гроші та телефон з автомобіля, який він припаркував поблизу Микулинецького кладовища. Лиходій проник до транспортного засобу, скориставшись тим, що вікно зі сторони водія не було зачинене до кінця. Невідомий поцупив 20 000 гривень та мобільний телефон.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції від 45-річного жителя Збаража. Чоловік розповів, що з його автомобіля марки «Volkswagen Sharan» викрали гроші та ґаджет, які потерпілий залишив на передній панелі.

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії: встановили можливих свідків та очевидців, вилучили відео з реєстратора авто.

Оперативники розшукали причетну до крадіжки особу. Ним виявився 23-річний уродженець Чортківського району, котрий на даний час не має постійного місця проживання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Оперативники продовжують перевіряти причетність фігуранта до вчинення інших кримінальних правопорушень на території обласного центру.

Читайте також: Кредити на 100 тисяч гривень: як 19-річний тернополянин обдурив 12 людей

Exit mobile version