На Тернопільщині жінці переламали щелепу під час відпочинку

Фото з відкритих джерел

У Почаєві молода жінка отримала важкі тілесні ушкодження. Кривдником 23-річної краянки виявився її знайомий. Під час відпочинку на ставку між ним та постраждалою виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку.

“Із заявою про побиття в Кременецький відділ поліції, а також до райлікарні 10 серпня звернулася жителька Почаєва. Жінка повідомила, що її під час відпочинку побив знайомий.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів стало відомо, що потерпіла ще 8 серпня разом з подругою, співмешканцем та спільним товаришем відпочивали на ставку, що на території Хутора Вірля. Компанія розпивала спиртні напої. Між знайомим та жінкою виник конфлікт під час якого чоловік почав бити її рукою по обличчю та тілу, – розповіли у поліції.

Опісля інциденту потерпіла не одразу звернулася за допомогою до медиків, а лише через день. Лікарі діагностували у неї перелом щелепи, забої шиї та грудної клітки. Жінку не госпіталізовували.

Підозрюваний в побитті жительки Почаєва зізнався. Кримінальне провадження відкрили за ч.1 ст.122 ККУ – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Чоловіку загрожують виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство. 

Читайте також: “Спочатку хотіли втопити”: подробиці загибелі 16-річного жителя Тернопільщини Юрія Семенюка (Відео/Фото)

Exit mobile version