На Тернопільщині 17-річного юнака підозрюють у зґвалтуванні дитини: нові деталі злочину

Фото: мережа Інтернет

Тернопільщину сколихнула жахлива новина – у селі Настасів Тернопільського району зґвалтували неповнолітню. Постраждалій 13 років. Вона у лікарні.

З власних джерел відомо, що злочин трапився декількома днями раніше. Попередньо, 23 липня. Того ж вечора дитину госпіталізували до реанімації і лише вчора, 26 липня, її перевели у звичайну палату. Через стан здоров’я показів дівчинка поки слідчим не давала. Відомо й те, що її ймовірний кривдник також неповнолітній. Йому 17 років.

У селі, де проживає дівчинка, про родину постраждалої відгукуються тільки позитивно. Кажуть, дитина вихована, гарно навчається у школі, активна, а сім’я хороша та матеріально забезпечена.

У поліції журналістам “Файного міста” повідомили, особу юнака, який ймовірно скоїв злочин, встановлено. Йому оголошено про підозру. Також у відомстві додали, що станом на зараз проводяться слідчі дії та судово-медична експертиза. Відкрито кримінальне провадження за ч4. статті 152 ККУ – зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої чи малолітнього. Карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Більш детальних подробиць трагедії у поліції не розголошують згідно з ст.27 “Гласність і відкритість судового провадження та повне фіксування технічними засобами судового засідання і процесуальних дій”.

У лікарні ситуацію не коментують, посилаючись на лікарську таємницю.

Нагадаємо, за попередньою інформацією троє неповнолітніх хлопців, двоє з с. Лучка та один з с. Воля, прийшли в гості до трьох дівчат з Настасова. Вони відпочивали на місцевому ставі. Після розпитого алкоголю, одну з дівчат зґвалтували. 

Читайте також: “Йому кричали “Ваня, Ваня!”, а він не почув”: у Польщі рятують життя молодого батька з Тернопільщини

Exit mobile version