У Тернополі водій спробував відкупитися від патрульних 200 гривень

Фото: мережа інтернет

Фото ілюстративне Джерело: мережа Інтернет

У Тернополі водій намагався відкупитися від патрульних грішми. Не бажаючи сплачувати штраф за порушення правил дорожнього руху, чоловік сунув до кишені інспектора 200 гривень. Варто зазначити, що поліціанти неодноразово повідомляли порушнику про відповідальність за такі дії, проте він ці зауваження проігнорував.

“Патрульні зупинили автомобіль Citroën в с. В. Березовиця. Та водій не мав наміру нести покарання передбачене законом й запропонував інспекторам, за не притягнення до відповідальності, неправомірну вигоду у розмірі 200 гривень. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність чоловік не реагував та поклав до кишені одного з інспекторів грошові кошти”, – повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

Патрульні склали на водія необхідні адміністративні матеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.Зауважимо, що відповідно до ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. Карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Сидів на колії, на сигнали не реагував: деталі загибелі 23-річного жителя Тернопільщини

Exit mobile version