Сидів на колії, на сигнали не реагував: деталі загибелі 23-річного жителя Тернопільщини

Фото: Національна поліція

Чоловік сидів на колії. Машиніст його побачив за кілька метрів, почав сигналити, але той на жодні попереджувальні сигнали не реагував. Рухався електровоз зі швидкістю 50 кілометрів на годину. Проте загальмувати не встиг, оскільки перевозив чотири цистерни з пальним та 42 вагони з вугіллям. 23-річний молодик загинув.

Як повідомили у поліції, на місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, потерпілий – житель Тернопільського району. У результаті удару він отримав тілесні ушкодження. Врятувати життя йому не вдалося. Він помер дорогою до лікарні. 

Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

Нагадаємо, 24 травня о 23.13 бригада швидкої виїжджала на залізничну станцію у с. В. Бірки, де уже не змогла надати допомогу 23-річному пацієнтові. Хлопця за нез’ясованих обставин збив вантажний поїзд на залізничній станції. Детальніше: Поблизу Тернополя під колесами потяга загинув молодий чоловік

Читайте також: У Тернополі з вікна лікарні випала 79-річна пацієнтка 

Exit mobile version