На Тернопільщині жінка викинула на смітник новонародженого: що відомо про немовля (Фото)

Новонароджений хлопчик, тіло якого 29 квітня знайшли комунальники на сміттєзвалищі на Борщівщині, був доношений. При народженні його вага становила близько чотирьох кілограмів. Дитя було загорнуте в тонку дитячу ковдру. Правоохоронці припускають, що породілля може звернутися за меддопомогою до лікарів або фармацевтів. 

Сьогодні працівники поліції активно розшукують особу тієї, котра змогла так жорстоко вчити з власною кровиночкою. Поліціанти звертаються до жителів Борщівського району, а також Чернівецької та Хмельницької областей, які межують з населеним пунктом, де знайшли тіло дитини, з проханням допомогти встановити особу породіллі.

Можливо комусь відомо, що та чи інша жінка перебували на останніх місяцях вагітності або повернулася з-за кордону при надії, а зараз в післяродовому стані і дитина відсутня.

Можливо хтось з рідних впізнає ковдру. Будь-яка інформація може допомогти встановити особу жінки, яка викинула на сміття власне немовля.

Якщо вам відома будь-яка інформація, яка допоможе встановити особу породіллі, телефонуйте на лінію “102” та за номерами: (03541) 2-12-45, (098) 750 83 85, (096) 82 69 993. Анонімність гарантується. 

Нагадаємо, що у приймальній пологового відділення міської лікарні №2 в Тернополі з 2010 року облаштоване «Вікно життя». Матері, які опинилися у складних життєвих умовах, можуть принести та анонімно передати немовлят. За дві останніх доби у “вікні життя” залишили трьох новонароджених – хлопчика та двійнят.

Читайте також: У Тернополі чергова відмова від немовлят: у “Вікні життя” медики знайшли двійнят 

Exit mobile version